نکته جالبی که امروز در فرمانداری تهران و ستاد انتخابات مستقر در آن رخ داد حضور سه دوست از یک دانشگاه برای ثبت نام در انتخابات بود. نفر اول آقایی حدودا 47 ساله است که به گفته خود در زمان طاغوت مبارزاتی را علیه شاه انجام داده است. وقتی خبرنگاری از وی سوال می کند که آیا دوست دارید رییس مجلس باشید؟ پاسخ می دهد: نه، دنبال ریاست مجلس نیستم!!!

***آغاز چهارمین روز از ثبت نام داوطلبان انتخابات مجلس نهم
به گزارش خبرنگار سیاسی مشرق ، صبح امروز6 دی ماه همزمان با سراسر کشور کار ثبت نام از داوطلبان کاندیداتور در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در فرمانداری تهران آغاز شد.
گفتنی است این مرحله از فرآیند انتخابات از 3 دی ماه با دستور وزیر کشور آغاز و تا 9 دی ماه ادامه خواهد داشت.
لازم به ذکر است ظرف سه روز گذشته در مجموع 141 نفر با مراجعه به ستاد انتخابات وزارت کشور و همچنین فرمانداری تهران ثبت نام خود را قطعی کرده اند که از این تعداد 59 نفر در فرمانداری تهران و ما بقی در ستاد انتخابات وزارت کشور برای کاندیداتوری در حوزه انتخابیه تهران، ری و شمیرانات ثبت نام کرده اند.
 
***اعلام نظر مراجع استعلامی از امروز
به گزارش خبرنگار سیاسی مشرق، سعید احمدی شهرکی رئیس ستاد انتخابات شهر تهران در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوال خبرنگار مشرق مبنی بر اینکه آیا هیات های اجرایی تشکیل شده که مسئول بررسی صلاحیت ابتدایی داوطلبان هستند می توانند داوطلبی را رد صلاحیت کرده و یا تنها وظیفه اعلام نظر به هیئت نظارت شهرستان را دارند؟ گفت: پس از اتمام مهلت ثبت نام در پایان وقت اداری جمعه 9 دی ماه طبق قانون هیئت های اجرایی 10 روز مهلت دارند که داوطلبان را در 3 موضوع، رد، تایید یا عدم احراز صلاحیت بررسی کرده و نظر خود را اعلام کنند.

وی با بیان اینکه نظر هیئت های اجرایی رسما به ما اعلام می شود تصریح کرد: ما نیز طبق قانون نظر هیئت های اجرایی را به داوطلبین اعلام می کنیم و همچنین لیست نظرهیئت های اجرایی را برای هیئت نظارت شهرستان ارسال می کنیم.

شهرکی ادامه داد: هیئت نظارت مستقلا تمامی داوطلبان را در حوزه رد ، تایید و یا عدم احراز صلاحیت مجددا بررسی می کندو همچنین در صورت شکایت داوطلبان رد صلاحیت شده از سوی هیئت های اجرایی وظیفه رسیدگی و بررسی شکایت آنها را نیز به عهده دارد.

رئیس ستاد انتخابات شهر تهران در پاسخ به این سوال که اگر داوطلبی نسبت به نظر هیئت های اجرایی شکایتی نداشته باشد در صورت رد صلاحیت از چرخه انتخابات حذف می شود یا خیر؟ تصریح کرد: اگر داوطلب شکایتی نسبت به رای هیئت های اجرایی نداشته باشد و به عنوان مثال بنا بر استعلام مراجه چهار گانه استعلامی دارای محکومیت قضایی باشد از چرخه انتخابات حذف می شود.

وی با بیان اینکه ما طبق قانون موظفیم دلایل رد صلاحیت داوطلب را به وی اعلام کنیم، افزود: مراجع چهارگانه استعلامی از امروز نظر خود را به صورت محرمانه برای ستاد انتخابات شهر تهران و دیگر ستادها ارسال می کنند و ما نیز موظفیم این نظرات را از نهم دی ماه برای بررسی در اختیار هیئت های اجرایی قرار دهیم.

رئیس ستاد انتخابات شهر تهران در پایان درباره احتمال برخی جو سازی ها توسط دشمنان نسبت به رد صلاحیت ها تصریح کرد: طبق قانون موظف هستیم دلایل رد صلاحیت را به طور مستند به داوطلبین اعلام کنیم .

افزایش شعب حوزه انتخابیه با نظر هیئت های اجرایی و تایید هیئت نظارت انجام می شود
شهرکی در ادامه در پاسخ به سوالی درباره افزایش شعب اخذ رای در سطح شهر تهران گفت:‌ در انتخابات گذشته ریاست جمهوری 3هزار و 154 شعبه اخذ رای در سطح شهر تهران و 4 هزار و 700 شعبه در حوزه تهران ، ری و شمیرانات نسبت به اخذ رای اقدام می کردند.
وی با بیان اینکه در انتخابات گذشته نزدیک به 30 هزار نفر عوامل اجرایی در شعب به عنوان منشی و اپراتور فعالیت می کردند تصریح کرد:‌ما وظیفه داریم تا 12 اسفند ماه نیروهای اجرایی خود را مشخص کنیم.
رئیس ستاد انتخابات شهر تهران در پاسخ به سوالی مبنی بر چگونگی افزایش و یا کاهش میزان صندوق های اخد رای خاطر نشان کرد:‌افزایش و یا کم کردن شعب در حوزه های انتخابیه بر اساس مصوبه هیئت های اجرایی انجام می شود ؛ هیئت ها نیز بر اساس آمارهای داده شده از سوی مرکز آمار و همچنین شرایط صندوق ها این مصوبات را انجام می دهند.
وی در انتها افزود:‌برای انتخابات جاری و تعیین تعداد صندوق ها منتظر نظر مرکز آمار هستیم تا بر اساس بلوک بندی های جمعیتی نسبت به افزایش صندوق ها اقدام کنیم.
 
***حاشيه هايي از چهارمين روز ثبت نام كانديداها
به گزارش خبرنگار سیاسی مشرق؛ روز چهارم ثبت نام از داوطلبان انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی همزمان با فرمانداری های سراسر کشور در فرمانداری تهران نیز آغاز شد که با حاشیه هایی همراه بود.
 
*اولین داوطلب با مراجعه کننده به فرمانداری تهران جهت ثبت نام در انتخابات نهمین دروه مجلس، فردی روحانی است که ساعت 8:5 وارد می شود. شاید بتوان روز چهارم از ثبت نام داوطلبان را روز سحرخیزها دانست.
 
*فرد روحانی به عنوان اولین نفر وارد فرماندای شده بود پس از اتمام ثبت نام به میان خبرنگاران آمد. وی 39 ساله و متولد تنکابن بوده و هم مدرک فوق لیسانس فلسفه دارد و هم در سطح خارج حوزوی تحصیل می کند. این فرد در تلاش است که نارضایتی ها معقول جامعه را کاهش دهد. وی گرایش بیشتری به اصولگرایان دارد.
 
*آقایی 46 ساله که دارای مدرک فوق لیسانس کشاورزی است. وی تاکید دارد صد در صد مستقل بوده و می گوید که مردم نیز به کاندیداهای مستقل نیاز دارند و به احتمال زیاد بسیاری از مردم به وی رای می دهند.
 
*طبق معمول روزهای گذشته بیشتر چهره های شاخص ترجیح می دهند در وزارت کشور مراحل قبت نام خود را انجام دهند.
 
*نکته جالبی که امروز در فرمانداری تهران و ستاد انتخابات مستقر در آن رخ داد حضور سه دوست از یک دانشگاه برای ثبت نام در انتخابات بود. نفر اول آقایی حدودا 47 ساله است که به گفته خود در زمان طاغوت مبارزاتی را علیه شاه انجام داده است. وقتی خبرنگاری از وی سوال می کند که آیا دوست دارید رییس مجلس باشید؟ پاسخ می دهد: نه، دنبال ریاست مجلس نیستم!!!
 
*نفر بعدی از این جمع سه نفره جوانی است که به نظر ورزشکار می آید. وی در ادامه خود می گوید که در رشته کشتی فعالیت داشته است. این کشتی گیر داوطلب نمایندگی در پاسخ به این سوال که دوست داری از فنون کشتی درباره کدام شخصیت سیاسی استفاده کنی نکته جالبی را می گوید: دوست دارم زیر دو خم آقای رییس جمهور را بگیرم!!!
 
*فرد دیگری که نتوانسته به دلیل نقص مدرک ثبت نام خود را کامل کند از اینکه مدرک وی مورد تائید قرار نگرفته شاکی بوده و اظهار می کند که من در تمام دوره ها کاندید شده ام ولی رای نیاوردم. وی به سابقه مبارزاتی خود اشاره می کند و می گوید که برای بسیاری از مسوولان فعلی کشور در زمان مبارزه علیه رژیم طاغوت گذرنامه جعلی درست می کرده است. این فرد دلیل استفاده نکردن از مدرک دکترای خود را جعلی ! بودن آن عنوان می کند و دوست ندارد ماننده برخی! از مدرک جعلی استفاده کند.
 
*فرد دیگری که اوهم ورزشکار و بسکتبالیست است و به جز یک دوره در باقی دوره های مجلس کاندید شده است با جدیت می گوید: آخر نماینده می شوم! به گفته این مرد 52 ساله وی اولین ورزشکاری بوده که در انتخابات مجلس اول شرکت کرده است.
*فرماندار تهران نیز در ساعت 12 امروز در میان خبرنگاران حاضر شد و آماری را از تعداد ثبت نام گنندگان اعلام کرد.
 
***يکی دیگر از کاندیداها که آقای 44 ساله و دارای مدرک کارشناسی ارشد ریاضی بوده و اولین دوره ای است که در انتخابات داوطلب شده است، به دلیل فرهنگی بودن خود سعی می کند که مشکلات فرهنگیان را بعد از ورود به مجلس مدنظر قرار دهد.
وی تاکید دارد که فرهنگیان در مجلس مورد توجه قرار نمی گیرند. آقایی 37 ساله که دکتری تربیت بدنی دارد و ثبت نام خود را کامل کرده است از حضور جوان در انتخابات و عرصه سیاسی کشور می گوید. وی که دکتری تربیت بدنی دارد از انتصاب عباسی به وزارت ورزش و جوانان راضی نیست ولی اسمی از جاگیزین وزیر ورزش و جوانان نمی برد.
 
***نکته جالب روز چهارم ثبت نام داوطلبان انتخابات در فرمانداری تهران حضور پر رنگ ورزشکاران است. انگار امروز، روز ثبت نام ورزشکاران است. روحانی دیگری که ثبت نام خود را تکمیل کرده از میان حلقه خبرنگاران فرار می کند در حال بیرون رفتن از فرمانداری با صدای بلند می گوید: " من مخلص شما خبرنگاران هستم" *در این میان خانم دبیری که خود را داوطلب نمایندگی مجلس نهم کرده و فوق لیسانس مدیریت دولتی دارد خود را رقیب حدادعادل و توکلی می داند و می گوید: "شاید بتوان با آنها رقابت کرد." این خانم که معلم مدرسه راهنمایی است 3 میلیون تومان برای تبلیغات کنار گذاشته است و در صورت راهیابی به مجلس عضو کمیسیون آموزش و پرورش!!! خواهد شد.
 
*داوطلب دیگری نیز پس از ثبت نام تنها به عکس گرفتن با لگو فرمانداری و ستاد انتخابات بسنده کرده و راه خروج از ستاد انتخابات شهر تهران را پیش می گیرد.
 
*ساعت حدود 15 بعد از ظهر است که با ورود حسین مظفر به فرمانداری، اولین چهره معروف امروز جهت ثبت نام در ستاد انتخابات تهران وارد می شود. مطفر که هم اکنون عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام است پس از ثبت نام ابتدا تمایلی به حضور در جمع خبرنگاران ندارد ولی در ادامه با اصرار آنان پشت تریبون می ایستد و با چهره ای گشاده به سوالات پاسخ می دهد.
 
*محسن نائبی فرماندار تهران طبق روال روزهای گذشته در جمع خبرنگاران حاضر شد و آخرین آمار را ثبت نام کنندگان در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر اعلام کرد.
 
 
*** گفتگوي محسن نائبي فرماندار تهران با خبرنگاران
محسن نائبي فرماندار تهران ظهر امروز با حضور در جمع خبرنگاران آخرين آمار ثبت نام كنندگان براي شركت در انتخابات مجلس نهم تا ساعت 12 امروز را اعلام كرد.فرماندار تهران با اعلام اينكه تا ساعت 12 امروز در مجموع 180 نفر در حوزه انتخابيه تهران، ري، شميرانات و اسلام شهر ثبت نام كرده اند، افزود:157 نفر از اين تعداد مرد و 23 نفر زن هستند.همچنين 76 نفر نيز در طول سه روز گذشته تاكنون به فرمانداري تهران براي ثبت نام مراجعه كردند كه از اين تعداد 4 نفر زن هستند.نائبي با اشاره به تشكيل هيئت اجرايي انتخابات شهر تهران از تشكيل هيات اجرايي حوزه انتخابيه ارامنه شمال كه مركز ان در تهران قرار داردخبر دادد و افزود: در راستاي اجراي قانون 30 نفر از اقشار اقليت به عنوان معتمدين آنها انتخاب شده و جلسه آنها برگزار و راي گيري انجام شده.وي ادامه داد:همين روال براي هموطنان زرتشتي نيز انجام شد و بعدازظهر امروز اين روند براي هم ميهنان آشوري و كلداني نيز انجام مي شود.
 
***مرتضوی: تا الان 1422 نفر داوطلب انتخابات مجلس كردند
سید صولت مرتضوی رئیس ستاد انتخابات کشور در گفت‌و‌گو با خبرنگاران و با اشاره به آخرین آمار ثبت نامی داوطلبان کاندیداتوری انتخابات مجلس نهم گفت: تا این لحظه برابر آخرین اخباری که در سامانه جامع انتخابات وزارت کشور جذب شده هزار و 422 نفر در مجموع ثبت نامه کردند که هزار و دویست چهل و نه نفر از این تعداد ثبت نام‌شان نهایی شده و 174 نفر هم اکنون در مراکز حوزه‌های انتخابیه و ستاد انتخابات کشور در حال ثبت نام نهایی هستند. وی با بیایان از تعداد هزار و 422 نفر 1352 نفر مرد و 70 نفر زن هستند. اظهار کرد: از این تعداد 65 درصد فوق لیسانس 15 درصد لیسانس و 15 درصد دکترای و ما بقی ثبت نام کنندگان دارای تحصیلات حوزوی و سایر مدارک هستند. رئیس ستاد انتخابات کشور همچنین درخصوص بیشترین فراوانی سنی ثبت‌نام کننده در انتخابات مجلس نهم اظهار داشت: 22 درصد از ثبت نام کنندگان بین 41 تا 45 سال و 19 درصد از ثبت نام کنندگان بین 46 تا 50 سال هستند. مرتضوی تاکید کرد: با توجه به گزارشاتی که از استان‌ها به ما می‌رسد ثبت نام کاندیداتوری انتخابات مجلس نهم روند صعودی دارد از همین رو پیش بینی ما این است که شاهد یک انتخابات پر شکوه و با مشارکت مطلوب باشیم. رئیس ستاد انتخابات کشور در ادامه نیز با بیان اینکه 96 درصد از داوطلبینی که تاکنون ثبت نام کرده‌اند با مدارک کافی آمده بودند تصریح کرد: از داوطلبان خواهش می‌کنیم که با مدارک کامل به حوزه‌های انتخابیه مراجعه کنند و کار ثبت نام خود را به روزهای آخر موکول نکنند. مرتضوی همچنین در خصوص نظام جامع انتخابات ابراز داشت این نظام جامع انتخابات دقت و صحت را افزایش داده و از تمام احتمالاتی که متصور است هر کسی قصد داشته باشد با شناسنامه کس دیگری رای دهد جلوگیری می‌کند.
 
***رييس هيات نظارت بر صداويسيما ثبت نام كرد
حسین مظفر وزیر آمورش و پرورش دولت اصلاحات و رييس شواری عالی نظارت بر صدا و سیما جهت ثبت نام در انتخابات نهمین دوره مجلس اسلامی در محل فرمانداری تهران حضور یافت.وی در ابتدا حضورش در فرمانداری تهران اظهار داشت که برای ثبت نام و کاندیداتور در انتخابات آمده است.
 
***حسین مظفر پس از ثبت نام در انتخابات مجلس؛
انتظارات جبهه پایداری را به حق نمی دانم/ادعای سهم بیشتر درست نیست
مظفر پس از ثبت نام در انتخابات مجلس درباره انتظارات جبهه پایداری از جبهه متحد اصولگرایی گفت:‌ من انتظارات جبهه پایداری را به حق نمی دانم و اینکه گروهی ادعای سهم بیشتری کند درست نیست.

به گزارش خبرنگار سیاسی مشرق حسین مظفر عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس شورای عالی نظارت بر صدا و سیما پس از تکمیل ثبت نام خود در فرمانداری تهران با حضور در جمع خبرنگاران به سوالات آنان پاسخ داد.
مظفر در پاسخ به سوال خبرنکار مشرق مبنی بر اینکه از سمت چه گروه و جریان سیاسی برای کاندیداتوری حمایت می شوید گفت: فعلا به توصیه اعضای جبهه متحد اصول گرایی ثبت نام کرده ام و احتمالا از طرف اصولگرایان کاندید شوم.
وی در پاسخ به این سوال که چرا شما که نماینده دوره هفتم مجلس بودید در دوره هشتم ثبت نام نکرده ولی برای دوره نهم ثبت نام کرده اید ، تصریح کرد: با توجه به تجربیاتی که در طول دوران انقلاب کست کرده ام احساس کردم باید در اختیار کشور قرار بگیرم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره تفاوتهای مجلس هفتم و هشتم خاطر نشان کرد: هر مجلسی دستاوردها و نارسایی هایی دارد؛ به نظر می رسد در شرایط امروز کشور نیازمند قوانین حکیمانه هستیم.
مظفر همچنین در پاسخ به این سوال که آیا اصولگرایان به لیست واحد می رسند یا خیر اضهار داشت: اصولگرایان یا به وحدت می رسند و یا در لیست قریب به اتفاق افراد مشترک هستند.
وی همچنین درباره برخی اضهارات اصلاح طلبان مبنی بر عدم ورود به انتخابات گفت: هر کس که به نظام جمهوری اسلامی دل بسته است باید در انتخابات شرکت کند و قهر سیاسی معنا ندارد و به معنای بی اعتنایی به خواستا مردم و حذف از عرصه سیاسی است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه عملکرد مجلس هفتم و تفاوتهای آن با مجلس هشتم ادامه داشت به دلیل اینکه مجلس هفتم پس از بحران های مجلس ششم شکل گرفت طبیعی بود که جلوه بهتری از اصولگرایی را تداعی کند اما مجلس هشتم نیز خارج از دایره اصولگرایی نبود.
مظفر با بیان اینکه با ارائه یک لیست از سوی اصولگرایان موافقم تاکید کرد:‌طبیعی است اگر همه اسامی اصولگرایان در یک لیست باشد سبد رای اصولگرایی پرتر می شود.
وی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه نظر شما درباره رقیب اصولگرایان در انتخابات آینده چیست و آیا به طور کلی به وجود رقیب برای اصولگرایان معتقد هستید؟ گفت:‌ در عرصه انتخابات همه گروه ها به دنبال یادگیری بیشتر هستند و اگر در عرصه انتخابات رقیبی برای گروهی وجود داشته باشد با آن رقابت خواهد کرد ولی اگر رقیبی نباشد رقابت میان سلیقه های مختلف در یک جریان صورت می گیرد.
مظفر همچنین درباره انتظارات جبهه پایداری از جبهه متحد اصولگرایی گفت:‌ من انتظارات جبهه پایداری را به حق نمی دانم و اینکه گروهی ادعای سهم بیشتری کند درست نیست.
 
***آخرین آمار فرماندار تهران از ثبت نام کنندگان در انتخابات مجلس
تاکنون 250 نفر در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر ثبت نام کرده اندبه گزارش خبرنکار سیاسی مشرق محسن نائبی فرماندار تهران که در انتهای سومین روز ثبت نام از داوطلبین شرکت در انتخابات مجلس نهم در شهر تهران با حضور در جمع خبرنگاران آخرین آمار از تعداد ثبت نام کمنندگان را اعلام کرد.
نائبی با بیان اینکه طی امروز و سه روز گذشته تاکنون 250 نفر در ستاد انتخابات وزارت کشور و فرمانداری تهران برای حوزه انتخابیه تهران، ری ، شمیرانات واسلامشهر ثبت نام کرده اند، گفت: از این تعداد 218 نفر آقا و 32 نفر خانوم هستند.فرماندار تهران اضافه کرد:‌امروز سه شنبه 49 نفر متشکل از 44 مرد و 5 خانوم با مراجعه به فرمانداری تهران ثبت نام خود را تکمیل کرده اند و 49 داوطلب نیز در ستاد انتخابات وزارت کشور برای حوزه انتخابیه تهران ،‌ری، شمیرانات و اسلام شهر ثبت نام کرده اند که از این میان 38 نفر آقا و 11 نفر خانوم هستند.وی با بیان اینکه هم اکنون 14 نفر در ستاد انتخابات وزارت کشور و فرمانداری تهران مشغول تکمیل ثبت نام خود هستند، تصریح کرد:‌امکان دارد این 14 نفر نیز به آمار ارائه شده اضافه شوند.
فرماندار تهران همچنین درباره تحصیلات ثبت نام کنندگان در حوزه انتخابیه تهران ،‌ری، شمیرانات و اسلامشهر گفت:‌از مجموع ثبت نام کنندگان 22 نفر دارای مدرک لیسانس، 181 نفر کارشناسی ارشد، 44 نفر دکتری و 3 نفر حوزوی هستند.نائبی با بیان اینکه تاکنون 5 نفر از اقلیت های دینی در حوزه انتخابیه تهران ،‌ری و شمیرانات ثبت نام کرده اند به تشکیل هیئت نظارت اقلیت های دینی اشاره کرد و افزود: در بحث انتخابات هیئت های اجرایی با مشارکت مردم تعیین می شوند ولی این منحصر به مسلمانان نبوده و امروز با حضور معتمدین اقلیت های دینی اعضای هیئت های اجراییه آنان نیز مشخص شد.
وی تشکیل هیئت های اجرایی اقلیت های دینی را سند افتخار جمهوری اسلامی و نشان دهنده حقوق مساوی در میان مردم ایران دانست و اضافه کرد: ‌این مساله نشان دهنده مردم سالاری دینی در جمهوری اسلامی ایران است.
سید صولت مرتضوی رئیس ستاد انتخابات کشور نیز با اشاره به آخرین آمار ثبت نامی داوطلبان کاندیداتوری انتخابات مجلس نهم گفت: تا امروز برابر آخرین اخباری که در سامانه جامع انتخابات وزارت کشور جذب شده هزار و 806 نفر در مجموع ثبت نام کردند که هزار و 649 نفر از این تعداد ثبت نام‌شان نهایی شده و 157 نفر هم اکنون در مراکز حوزه‌های انتخابیه و ستاد انتخابات کشور در حال ثبت نام نهایی هستند.
 
وی با بیان اینکه4/94درصد از ثبت نام کنندگان مرد و 4/5 درصد خانم هستند، اظهار کرد: از این تعداد 66 درصد فوق لیسانس 1/16 درصد دکتری ، 14 درصد لیسانس و ما بقی ثبت نام کنندگان دارای تحصیلات حوزوی و سایر مدارک هستند.
 
رئیس ستاد انتخابات کشور در پایان گفت: بیشترین آمار ثبت نام کنندگان در تهران با 222 نفر و کمترین تعداد در استان قم با 11 نفر است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • سپهسالار ۱۸:۵۷ - ۱۳۹۰/۱۰/۰۶
    0 0
    جسارتا دوخ دیگه کجاشه؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس